گزارش تکان‌دهنده رسانه اسرائیلی از بند مخصوص زندانیان متهم به جاسوسی برای ایران نتانیاهو سخنگوی خود را برکنار کرد رومانی: به هیچ وجه در جنگ اوکراین مشارکت نمی‌کنیم ازسرگیری روابط انگلیس با سوریه حمله خمپاره‌ای گردان‌های القسام به نظامیان صهیونیست در شرق جبالیا (۱۴ تیر ۱۴۰۴) حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) آمریکایی‌هایی که حامیان صلح معرفی شدند | برندگان بدنام جایزهٔ صلح نوبل شهادت یک مرزبان در درگیری با قاچاقچیان مواد مخدر در مریوان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) تاکید سپاه بر تشکیل کمیته حقیقت‌یاب پرونده ربایش سردار متوسلیان شمار شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۳۳۸ نفر رسید (۱۴ تیر ۱۴۰۴) واکنش معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور به انتقادات نسبت به نوع رفتار پزشکیان در دیدار‌های خارجی گلایه مضحک ترامپ به دلیل عدم دریافت جایزه صلح نوبل! طرح شناسایی مشمولان غایب و فراری از خدمت اعتراف یک رسانه عبری: نتانیاهو ماهانه ۱.۲ میلیارد برای ادامه بقایش به اسرائیل ضرر می‌زند تلگراف: ایران ۵ پایگاه نظامی اسرائیل را هدف قرار داد، اما سانسور شد فرماندار تایباد: پس از پایان جنگ ۱۲ روزه، بازگشت افغانستانی‌های خود معرف افزایش یافته است مدیرکل اتباع استانداری خراسان رضوی: در تلاشیم زمینه بازگشت با عزت و کرامت مهاجران افغانستانی غیرمجاز را فراهم کنیم نایب رئیس خانه احزاب: جنگ فرصتی برای حل اختلافات و رسیدن به وحدت است بروجردی: در صورت تجاوز مجدد اسرائیل به ایران، تاریخ پایان این رژیم غاصب به سر خواهدآمد فروشگاه‌های زنجیره‌ای در قلب اروپا فروش محصولات اسرائیلی را ممنوع کردند ادعای ترامپ: ایران غنی‌سازی اورانیوم را متوقف نکرده است شمقدری: بازگشت بیش از ۲۶ هزار افغانستانی ازطریق مرز دوغارون، فقط طی یک روز | نمی‌توانیم بگوییم همه جاسوس‌هایی که بازداشت شده‌اند، افغان بوده‌اند بقایی: هیچ فرد باوجدانی نمی‌تواند در برابر جنایت فاحش اسرائیل در زندان اوین سکوت کند + فیلم پاسخ پزشکیان به فضاسازی‌ها و گمانه‌زنی‌هایی درباره سفر به جمهوری آذربایجان حمایت جهاد اسلامی از پاسخ مثبت حماس به طرح پیشنهادی آتش‌بس غزه جنبش حماس پاسخ مثبت خود به طرح آتش بس را اعلام کرد نعیم قاسم: دفاع از وطن نیاز به اجازه گرفتن ندارد
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان با رئیس دفتر سیاسی حماس گفتگو کرد | هتک حرمت به مسجدالاقصی قویا محکوم است

  • کد خبر: ۱۰۵۰۱۸
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۱
امیرعبداللهیان با رئیس دفتر سیاسی حماس گفتگو کرد | هتک حرمت به مسجدالاقصی قویا محکوم است
وزیر امور خارجه کشورمان در گفت‌وگوی تلفنی با رئیس دفتر سیاسی حماس گفت: رژیم صهیونیستی ضعیف‌تر از آن شده که بتواند در برابر خیزش مردم و مقاومت فلسطین تاب آورد.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی تعرض امروز صهیونیست ها به اماکن مقدس مسلمانان در فلسطین اشغالی، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) تلفنی گفتگو کرد.

پیش از این نیز سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه تعرض صهیونیست‌ها به اماکن مقدس فلسطین و یورش به روزه‌داران و نمازگزاران در مسجدالاقصی را محکوم کرد و نسبت به تداوم اقدامات وحشیانه و تروریستی اشغالگران هشدار داد.

امیرعبداللهیان در این در گفتگوی تلفنی ضمن ادای احترام به همه شهدای فلسطین و مقاومت، هتک حرمت مکان مقدس مسجدالاقصی توسط رژیم صهیونیستی را قویا محکوم کرد.

وزیر امور خارجه با بیان اینکه آنچه در مسجد الاقصی به وقوع پیوست، نشان دهنده زنده و بالنده بودن مقاومت مردم قهرمان و شجاع فلسطین و درماندگی صهیونیست ها است، یادآور شد: بی تردید رژیم صهیونیستی ضعیف تر از آن شده است که بتواند در برابر خیزش مردم و مقاومت فلسطین که حماسه عملیات سیف القدس را آفریدند، تاب آورد.

وزیر امور خارجه کشورمان در بخشی از این گفتگو با ذکر این نکته که امروز مقاومت در بهترین وضعیت خود قرار دارد، خاطرنشان کرد: این در حالی است که رژیم تروریست صهیونیستی در ضعیف ترین وضع خود قرار دارد.

وی همچنین اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران از تشکیل دولت یکپارچه فلسطین در سراسر سرزمین تاریخی به پایتختی قدس شریف حمایت می کند.

وزیر خارجه کشورمان بر استمرار رایزنی و تماس های دیپلماتیک خود با وزرای امور خارجه کشورهای اسلامی برای محکومیت و توقف اقدامات غاصبانه رژیم اشغالگر قدس تاکید و اقدام رژیم صهیونیستی در تعرض به نمازگزاران و هتک حرمت مسجد الاقصی را از جمله آثار ناشایست عادی سازی روابط اندک کشورهای عربی-اسلامی با رژیم جعلی اسرائیل خواند و گفت: باید از ملتی که قهرمانانه از کرامت و عزت امت اسلامی دفاع می کنند حمایت کرد و نه از غاصبان قدس شریف و سرزمین مادری ملت فلسطین.

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس نیز در این گفتگو ضمن ابلاغ سلام های گرم خود، ملت و مقاومت فلسطین به ملت ایران، امام خامنه ای و رئیس جمهور، جنایات اخیر در مسجد الاقصی را تشریح و تاکید کرد که فلسطین امروز در برابر دو گزینه پذیرش یهودی سازی مسجد الاقصی یا مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی قرار دارد و مردم فلسطین و گروه های مقاومت با قدرت  و تقدیم شهیدان، راه مقاومت را برگزیده است.

رئیس دفتر سیاسی حماس ضمن قدردانی از حمایت های جمهوری اسلامی ایران از آرمان مقدس آزادی فلسطین، قدس شریف و مسجدالاقصی، خواستار افزایش رایزنی های دیپلماتیک در سطح کشورهای اسلامی، سازمان همکاری اسلامی و شورای امنیت سازمان ملل متحد برای محکومیت و توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی شد و افزود: از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون با افزایش تنش آفرینی و تجاوزات از سوی رژیم صهیونیستی، دهها فلسطینی به شهادت و صدها تن زخمی شدند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->